Notis, 2015-03-11

Nytt ansökningssystem

Har du tänkt söka något av Vetenskapsrådets bidrag? Du har väl inte missat att vi har ett nytt ansökningssystem – Prisma.

Som sökande måste du skapa ett personligt konto i Prisma där din personliga information sparas. Detta gäller även internationella sökanden.

Tänk på att skapa ditt personliga konto i god tid. Även medverkande forskare måste skapa ett personligt konto i Prisma och före sista ansökningsdag godkänna sin medverkan i projektet via systemet.

När du har loggat in i Prisma kan du under ”Min profil” fylla i en mängd olika uppgifter som rör ditt cv. ”Min profil” är ett utrymme som enbart den som har skapat konto har tillgång till. De som granskar en ansökan har ingen möjlighet att ta del av informationen som finns under ”Min profil”. När du ansöker om medel hämtas valda delar från ”Min profil” och andra delar bifogar du i pdf-format. Du behöver därför inte fylla i alla uppgifter under ”Min profil” – börja med att se vilken information som efterfrågas i den utlysning du har tänkt söka och vilket format som gäller. Detta gör du genom att läsa utlysningstexten.

Vetenskapsrådets Stora utlysning

Till ansökningssystemet Prismalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela |

Senast uppdaterad: 2015-03-17